Connecting horses & people


Welkom!

Het Horse Dialogue Centre is er ook in 2019 om jou te helpen het probleem met je paard op te lossenBoek bestellen

 

Er was eens een paard… dat niet begrepen werd gaat over paarden die probleemgedrag vertonen. Over gedrag dat wij als een probleem ervaren en wat wij er aan kunnen doen om dat probleem op te lossen. Paarden die zich naar onze maatstaven vervelend of gevaarlijk gedragen doen dat niet om ons te pesten of dwars te liggen. Meestal begrijpen ze gewoon niet wat er van hun gevraagd wordt omdat wij niet duidelijk zijn. Of hun gedrag wordt ingegeven door hun instinct en door ons niet begrepen. Vaak hebben wij ze onbewust van alles aangeleerd en krijgen we dat op een onverwachte manier terug.

Het probleemgedrag is beschreven vanuit het paard, die vaak niet begrijpt dat hij niet begrepen wordt. Het geeft een mooi inzicht zijn de belevingswereld en hoe een paard bepaalde situaties kan ervaren.

Bij het aanreiken van de oplossingen komt niet alleen het natuulijke en aangeleerde gedrag van het paard aan de orde, er is ook aandacht voor wat wij anders kunnen doen, waar we bij onszelf op kunnen letten. De auteur deelt ook haar eigen ervaringen en vertelt openhartig over waar zij zelf tegenaan is gelopen en hoe zij die hindernissen genomen heeft.

Er was eens een paard… dat niet begrepen werd is geschreven voor iedere paardeneigenaar die meer wil leren over paardengedrag en is een mooie gids voor het oplossen van veel voorkomende problemen.

Marlies Brunings is gediplomeerd paardengedragsdeskundige, paardencoach (coachen met paarden als co-trainer) en paardentolk. Met 15 jaar coach-ervaring in haar rugzak, heeft zij in 2014 het Horse Dialogue Centre opgericht waarin zij deze drie manieren van kijken naar paardengedrag combineert. Haar doel is paarden en hun eigenaren helpen elkaar te begrijpen. Haar missie: connecting horses & people.  

 

Prijs: € 19,95 exclusief verzendkosten

Verzendkosten:

1-3 boeken: €3,95 (brievenbuspakket, wordt verzonden via PostNL met Track&Trace)

4 of meer boeken: € 6,95 (pakketpost, wordt verzonden via PostNL met Track&Trace)

 

Hoe kan ik het bestellen?

1. Stuur een email naar info@horsedialoguecentre.nl

Vermeld naam, adres en woonplaats, je telefoonnummer, hoeveel boeken je wilt bestellen

2. Maak het verschuldigde bedrag over op bankrekening NL14 KNAB 0255 444 303 t.n.v. EigenWeg bv o.v.v. je naam en de hoeveelheid boeken

Zodra het bedrag op de rekening staat, wordt je pakketje verzonden met PostNL Track&Trace. Je krijgt via WhatsApp of je email een bericht met de Track&Trace-code

 

Het boek is in de winkel te koop bij

Limo Ruitersport - Marisstraat 40 in Geleen

Boerenbond Nuth - Markt 12 in Nuth