Connecting horses & people


Het Horse Dialogue Centre

Gespecialiseerd in de veilige en zorgenloze omgang tussen mens en paard!!

 Basiscursus - Veilig en zorgenloos omgaan met je paard

Voel jij je altijd veilig met en bij je paard? Of zijn er momenten dat je stilletjes denkt “pfew, dat liep met een sisser af!” Laat je liever iemand anders iets met je paard doen omdat je eigenlijk bang bent voor je paard in die situatie? Doet jouw paard wat jij wilt, of komt het per ongeluk zo uit dat hij deed wat jij wilde? Het komt zo verschrikkelijk vaak voor dat de omgang tussen mens en paard stress, frustratie en onbegrip met zich meebrengt. Terwijl dat vaak helemaal niet nodig is!

In deze 5-delige basiscursus leer je het van gedrag van je paard te begrijpen. Hoe ontstaat het en wat kunnen we er aan doen om het te veranderen? We geven aandacht aan het gedrag zelf, aan de natuurlijke behoeftes van het paard, hoe een paard leert en hoe wij ons paard beïnvloeden.

Na deze cursus begrijp jij je paard beter en wordt het makkelijker om veilig en zorgenloos met je paard om te gaan.

 

Wanneer?

12, 19 en 26 januari en 2 en 9 februari 2020

van 10:00 tot 12:00 uur 

 

Waar?

Horse Dialogue Centre

Vinkenbergstraat 24

Schin op Geul

 

Investering:

€ 147,-

Als ik je inschrijving en betaling uiterlijk 31 december 2019 ontvangen heb, ontvang je op de eerste cursusdag GRATIS het boek ‘Er was eens een paard dat niet begrepen werd’!

Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg aandacht krijgt kies ik voor kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden: stuur een @ naar info@horsedialoguecentre.nl